Menu Sluiten

Kinderen

Het begin van een leven lang bewegen...

Ataro Sportservice heeft als doel om elke inwoner van de gemeente Zevenaar de mogelijkheid te bieden om deel te nemen aan de sport- en beweegcultuur binnen de gemeente Zevenaar.

Een actieve leefstijl begint al vroeg. Door kinderen op een gevarieerde manier in aanraking te brengen met de sport- en beweegcultuur kunnen willen wij als Ataro sportservice een leven lang bewegen stimuleren. Hierbij geloven wij in kwaliteit van sportaanbod. Kwaliteit bieden door middel van bekwame vakleerkrachten. Tijdens de gymles brengen wij de kinderen in contact met een groot aanbod aan sport. Door in te spelen op het sportaanbod binnen de gemeente Zevenaar willen wij ervoor zorgen dat deze leerlingen kennis maken met de verschillende sporten binnen Zevenaar. 

Kwaliteit bieden op de sportvereniging‚Äč

Kwaliteit bieden op de vereniging. Het begeleiden van kinderen binnen een sportteam legt de basis voor plezier en vaardigheid binnen een sport. Door jeugdtrainers goed te ondersteunen en begeleiden kan deze basis goed gelegd worden waardoor het kind met plezier blijft sporten.

december, 2021

Doelgroep keuze

Type

X
X
X
X