Menu Sluiten

Verenigingen

Graag vertellen we je meer over de verschillende diensten die wij aanbieden voor sportverenigingen uit de Gemeente Zevenaar. Hieronder vind je alle diensten die geleverd worden aan verenigingen en is het mogelijk specifieke vragen over verenigingen te stellen via het contactformulier. 

Verenigingsondersteuning


Ataro Sportservice biedt sportactiviteiten aan bij sportverenigingen. Met als doel dat iedereen sport kan beleven en een gezonde basis kan leggen voor de rest van hun leven.

Voor sportverenigingen bieden we ondersteuning en opleiding van het technische kader aan. We staan klaar voor de sportvereniging door ze te begeleiden bij verenigingsbijeenkomsten, hulpvragen en veranderprocessen binnen de vereniging. Hiervoor hebben we gediplomeerde medewerkers in dienst die de verenigingen een warm hart toe dragen.

Accommodaties


Een goede sportaccommodatie is van groot belang voor een sportvereniging zodat zij prettig hun sport uit kunnen oefenen. Omdat Ataro Sportservice onderdeel uitmaakt van Ataro BV zijn wij in staat om met korte lijnen in te spelen op de hulpvraag van jouw vereniging. Denk hierbij aan vraagstukken over de exploitatie van de kantine, verduurzaming of verbouw aan de accommodatie.

Meer informatie over accommodaties en technische dienstverlening is te vinden op wwww.atarobv.nl

Financiën


Het onderhoud van de accommodatie, de sportmaterialen of de inkoop van de kantine zijn vaak grote kostenposten voor een vereniging. Ataro kan jouw vereniging hierbij helpen met tips en/of hulp bij de inkoop.

Als de vereniging in aanmerking komt voor een subsidie kan Ataro Sportservice jouw vereniging ondersteunen bij een eventuele subsidieaanvraag.

Sportbeleid


Ataro Sportservice helpt graag bij het opzetten van een sportbeleidsplan, coaching van trainers en coaches en kan hulp bieden binnen het bestuur van de vereniging. Voor meer informatie over het sportbeleid kan je altijd contact opnemen met de coördinator verenigingsondersteuning van Ataro Sportservice via het onderstaande contactformulier.