Menu Sluiten

BOKS

BOKS is een speciaal sportuur voor iedereen die het plezier in sporten is verloren of niet weer welke sport zij of hij graag zou willen doen. Tijdens dit uur ontdek jij samen met leeftijdsgenoten welke sporten jij leuk vindt.

“Een leven lang gezond bewegen voor de inwoners van de gemeente Zevenaar”

Wat we doen

Boks voor kinderen

Boks voor kinderen is er voor iedereen tussen de 4 en 18 jaar. In een kleine groep ga jij samen sporten en bewegen. Ataro Sportservice verzorgt elke les afwisselende en super leuke sport- en beweegactiviteiten. In één jaar komen alle sporten voorbij en leer je de verenigingen in de gemeente Zevenaar kennen. In de wintermaanden sporten wij binnen en als het weer beter wordt, gaan wij gezamenlijk buitensporten.

 

Wil je meer weten of een proefles doen? Neem contact op met Joris Herbes door te mailen naar j.herbes@atarosportservice.nl

Boks voor volwassenen

Bent u onder behandeling van een fysiotherapeut en wilt u graag nog meer bewegen? Dat kan samen met Ataro Sportservice, wij bieden een sport uur aan voor iedereen die moeite heeft om in beweging te komen. Tijdens dit uur bieden we een sportactiviteit onder begeleiding van een ervaren instructeur en werken we met plezier aan uithoudingsvermogen en kracht. Natuurlijk is er na de les ook de mogelijkheid om gezamenlijk een kop koffie of thee te drinken. 

Er zijn momenteel nog geen vaste BOKS uren voor volwassenen, wil jij je aanmelden? Neem dan contact met ons op. 

Ben jij als fysiotherapeut, diëtist of zorgprofessional benieuwd naar de samenwerkingsmogelijkheden? Ook dan komen we graag in contact

augustus, 2022

Ben jij onze volgende samenwerkingspartner?

Ataro Sportservice is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners. Wil jij samen met ons er voor zorgen dat de inwoners van de gemeente Zevenaar mee kunnen komen met het sportaanbod? Dan kunnen wij iets voor elkaar betekenen.

Het BOKS-project helpt kinderen en volwassenen bij het leren bewegen en leert de deelnemers om op een verantwoorde manier om te gaan met sport.

Wie kan een samenwerking met Ataro Sportservice aangaan? Iedereen die een fysiotherapeut, diëtist, huisarts of andere zorgprofessional is.

Samen gaan wij zorgen voor een goed sport- en beweegaanbod voor de inwoners van de gemeente Zevenaar! 

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google privacy en voorwaarden zijn van toepassing. 

    X
    X
    X
    X